KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen herunder og vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Erhvervsrengøring i butikker, på kontorer og andre steder

Skal du have udført erhvervsrengøring? Hos Just Cleaning ApS løser vi alle former for rengøringsopgaver for små og store virksomheder, og det kan være alt lige fra butikker og kontorer til alle andre erhverv. Vi har erhvervskunder i bl.a. Skødstrup, Hinnerup, Risskov og Viby samt mange andre steder.

Effektiv og grundig erhvervsrengøring på alle tidspunkter

En professionel erhvervsrengøring sikrer jer et bedre indeklima. Dermed bliver der en mindre risiko for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet. Derudover er et rent og pænt arbejdsmiljø med til at skabe en god stemning, ligesom det virker mere imødekommende overfor kunder og samarbejdspartnere.

Du kan f.eks. vælge en fast aftale, hvor vi kommer hver eneste dag, en gang om ugen eller hver anden uge. Vi kan komme på alle ugens dage samt på alle tidspunkter, og vi finder altid frem til en løsning, som tilgodeser jer bedst muligt.

En fast aftale kan bl.a. indbefatte:

  • Tæpperensning
  • Vinduespolering
  • Vinduespudser
  • Linned- og måtteservice
  • Gulvvask og støvsugning
  • Sæbebehandling af ødelagte gulve
  • Butiksrengøring
  • Kontorrengøring
  • Anden erhvervsrengøring

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed. Dermed kan du være sikker på at få et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af virksomheden. Aftalen sikrer med andre ord, at der altid er så rent, som du ønsker.

Der er mange fordele ved at udlicitere rengøringen til et professionelt rengøringsfirma. Først og fremmest sikrer det, at rengøringen bliver udført korrekt. Dertil kommer, at I ikke skal bekymre jer om efteruddannelse og andre faglige forhold. En anden fordel er, at I undgår at skulle forholde jer til sygdom, ferie og vakance, og samtidig slipper I for selv at skulle gøre rent midt i en travl arbejdsdag.

Vi har 16 års erfaring indenfor rengøringsbranchen, og aktuelt er vi 25 medarbejdere, som alle har begge ben på jorden og møder kunderne i øjenhøjde. Vi lægger naturligvis vægt på at være så diskrete som muligt, så vi i videst muligt omfang undgår at forstyrre den daglige drift. Derfor er det også vigtigt med en løbende dialog, så vi er bekendt med særlige arrangementer eller andre forhold, som vi bør tage hensyn til eller rette os ind efter.

Kontakt os for et tilbud på rengøring til erhverv

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser og priser, og vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg. Her kan vi få os en snak om jeres behov og budget, samt vi kan komme med gode råd til en fornuftig rengøringsløsning. Herefter kan vi fremsende et skræddersyet tilbud med en god pris for rengøring til erhverv.

Du kan ringe til os på telefon 61 46 33 20 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på e-mail info@justcleaning.dk.​

Derudover hjælper vi også med privat rengøring.

Just Cleaning ApS

Vi har begge ben solidt plantet på jorden og står altid i øjenhøjde med vores kunder. 

CVR: 40545808