KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen herunder og vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat rengøring og hovedrengøring i hjem og boligforeninger

Overvejer du at bestille privat rengøring? Hos Just Cleaning ApS tilbyder vi en bred vifte af rengøringsydelser, og det kan være både i private hjem og boligforeninger.

Vi laver alt fra vinduespolering og tæpperensning til støvsugning og pudsning af sølv, messing og kobber. Vi har kunder i bl.a. Skødstrup, Hinnerup, Viby og Risskov samt flere andre steder.

Rengøringshjælpen tilrettelægges efter dine ønsker

Vi tilrettelægger rengøringen helt efter dine ønsker. Dermed bliver resultatet så grundigt og smukt som forventet. Uanset om du ønsker en fast aftale med ugentlige besøg, eller om det drejer sig om et enkelt job i forbindelse med køb eller salg, så påtager vi os meget gerne opgaven. Vores vinduespudser ordner også gerne vinduerne på samme tid.

En aftale om privatrengøring betyder, at du slipper for at blive stresset over, at du skal til at gøre rent, når du kommer hjem. Vi tager os desuden ikke af, hvis der er lidt rod i hjemmet, når vi kommer, og du skal altså derfor ikke føle, at du skal gøre rent/rydde op, inden vi kommer for at gøre rent.

Vi tilbyder endvidere privat hovedrengøring, hvor vi går i dybden. Det kan være traditionel hovedrengøring i foråret og i efteråret, men det kan også være, når du synes, at der er behov for ekstra rengøring. Det kan f.eks. være før en større fest, eller det kan være efter håndværkerbesøg. Desuden udfører vi hovedrengøring i fraflytningslejligheder for boligforeninger med videre.

Vi har 16 års erfaring med alle former for rengøringshjælp. Vi har begge ben på jorden og møder vores kunder i øjenhøjde. Aktuelt har vi fem medarbejdere, som alle lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed. Du kan bestille os til at komme på enhver af ugens syv dage, så det passer til dine ønsker og behov.

Hvad koster privat rengøring?

Vores priser for privat rengøring afhænger af flere forhold, men vi tager 260 kr. ekskl. moms pr. time ved en fast ugentlig aftale. Denne pris er inkl. materialer. Kontakt os for at høre mere priserne for privat hovedrengøring eller anden form for grundrengøring.

Bemærk, at du kan trække op til 6.200 kr. fra i håndværkerfradrag pr. person, som er over 18 år. Dermed er der tale om billig rengøringshjælp. Dette fradrag er for serviceydelser og ikke for håndværksydelser. Dermed kan du stadig trække op til 12.500 kr. fra pr. person, hvis du skal have en håndværker ud. Læs mere på Skat.

Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring! Kontakt os

Du er meget velkommen til at få mere at vide om, hvad vi tilbyder indenfor privat rengøring, og vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg, hvor vi kan få en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for rengøringshjælp.

Du kan ringe på telefon 61 46 33 20 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til vores e-mail info@justcleaning.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.​ 

Vi hjælper også med erhvervsrengøring.

Just Cleaning ApS

Vi har begge ben solidt plantet på jorden og står altid i øjenhøjde med vores kunder. 

CVR: 40545808