KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

Udfyld formularen herunder og vi sørger for at kontakte dig hurtigst muligt med et godt tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vinduespudser tilbyder grundig vinduespudsning

Har du brug for en ordentlig vinduespudser? Hos Just Cleaning ApS tilbyder vi grundig vinduespudsning til både private og erhverv. Det kan være alt fra en mindre privat bolig til et større kontorbyggeri. Vi betjener kunder i bl.a. Skødstrup, Hinnerup, Viby og Risskov samt mange andre steder i omegnen.

Udvendig og indvendig vinduespolering i høj kvalitet

Vi udfører alle former for udvendig og indvendig vinduespolering. Mange af vores kunder har valgt en pakkeløsning, som indeholder både rengøring og vinduespudsning. Dermed kan vi ordne begge ting på samme tid.

Vi tilrettelægger vinduespoleringen, så den passer med din hverdag, dine behov og dit budget, og vi kommer gerne i faste intervaller, men du kan også ringe efter os fra gang til gang, når behovet opstår. Vi arbejder på alle ugens dage fra mandag til søndag.

Vores kunder har mange forskellige behov. Butiksruder skal naturligvis altid være flotte, men der er forskel på, om det er i et butikscenter eller ud til en hovedvej. En villa ud til en grusvej har også et større behov for vinduespudsning end et hus i et stille parcelhuskvarter.

Vi har 16 års erfaring indenfor faget, og vi har altid begge ben på jorden, ligesom vi møder vores kunder i øjenhøjde. Aktuelt har vi 25 medarbejdere, og alle lægger stor vægt på effektivitet, kvalitet og grundighed. Vores vinduespudsere gør samtidig deres bedste for at tilpasse sig kundernes dagligdag, så de ikke går i vejen.

Hvad koster en vinduespudser?

Vores priser for en vinduespudser afhænger af, om det er indvendigt eller udvendigt, og dertil kommer særlige forhold såsom adgangsforhold og vinduernes højde. I visse tilfælde kan det være nødvendigt med en lift. Der er også forskel på, om der er tale om vinduer med mange små fag eller om store vinduesfacader.

Normalt kan vi finde frem til en billig løsning. Dertil kommer, at privatpersoner kan trække op til 6.200 kr. fra i håndværkerfradrag. Det er pr. person over 18 år. På den måde bliver det lidt billigere. Fradraget er for serviceydelser og ikke for håndværksydelser. Dermed bevarer du dit fulde fradrag for eventuelle håndværkere. Du kan læse mere på Skat.

Få et uforpligtende tilbud på rene og blanke vinduer

Kontakt os gerne for at få en snak om dine ønsker og behov for en vinduespudser. Vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg, men ofte er det også nok med et billede, som du tager med din telefon og sender til os. Vi kommer desuden gerne med gode råd til en fornuftig løsning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 61 46 33 20 for at få flere oplysninger om, hvad vi tilbyder indenfor rengøring og vinduespolering. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail info@justcleaning.dk, hvor vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.​

Just Cleaning ApS

Vi har begge ben solidt plantet på jorden og står altid i øjenhøjde med vores kunder. 

CVR: 40545808